Ananaspaj


Ingredienser:

150 gram smör
Socker
Vetemjöl
Bakpulver
vaniljsocker
1 ägg
2 dl creme fraiche
2 brukar krossad ananas

Sätt ugnen på 175 grader.

Pajdeg:
Rör ihop 150 gram smör, 1 dl socker, 3 dl vetemjöl, i msk bakpulver och 1 msk vaniljsocker.
Tryck ut i en pajform.

Fyllning:
Kör gärna ananasen i en mixer, och låt den sedan rinna av.
Rör sedan ihop 1 ägg, 2 dl cremefraiche, 1 dl socker, 1 tsk vanilj socker och ananas.
Häll i fyllningen och grädda mitt i ugnen i 40 minuter.

Servera med vaniljvisp.

Tips: Man kan ju även prova att ha i andra bär eller frukter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0